'Schilderen à la Hundertwasser'

 

Tijdens deze ca. 3 uur durende workshop ga je schilderen à la Hundertwasser, laat je inspireren door de ideeën en filosofieën van  deze excentrieke Oostenrijkse schilder en architect. 

 

Je gaat je eigen kleurrijke stad tekenen en schilderen door de ogen van

Friedensreich Hundertwasser (1928-2000)

  

 

We beginnen deze workshop  met een korte inleiding over de gedachtegangen van de schilder/architect. Met deze handvaten ga je eerst even oefen op een klein formaat om daarna op een 20x30 vel dik papier je eigen stad of landschap te ontwerpen. Wees gerust je hebt hier geen ervaring voor nodig alleen een beetje fantasie! 

Maar heb je juist veel ervaring met schilderen dat is dit een leuke workshop om eens op een hele andere manier aan de slag te gaan met kleur en vorm.

 

 

 

  

Je gaat je eigen kleurrijke stad tekenen en schilderen door de ogen van Friedensreich Hundertwasser (1928-2000)

 

We beginnen deze workshop  met een korte inleiding over de gedachtegangen van de schilder/architect. Met deze handvatten ga je eerst even oefenen op een klein formaat om daarna op een 20x30 vel dik papier je eigen stad of landschap te ontwerpen. Wees gerust je hebt hier geen ervaring voor nodig alleen een beetje fantasie! 

Maar heb je juist veel ervaring met schilderen dat is dit een leuke workshop om eens op een hele andere manier aan de slag te gaan met kleur en vorm.

 

Prijs: €40,- p.p.  incl. alle materialen , koffie/thee en lekkers en je krijg je werkstuk ingelijst20x30cm. mee naar huis! 

Deze workshop is vanaf 4 pers.

 

 


 

Kreactief Creatieve Kunstzinnige Workshops & uitjes
creatieve workshops vanaf 2 personen, 7 dagen per week