agenda

Nieuwe techniek!!!

Gieten met verf of te wel pouring painting.......ook wel dirty pour genoemd!

 

schilderen à la  Hundertwasser

 

 

Terug van weg geweest 'OPEN ATELIER'

Naast de mozaïekcursus is er op dinsdagavond nu ook 'open Atelier'        

 

 

Op zo'n avond kun je gezellig komen schilderen, kleien of net waar je zin in hebt!

Heb je een leuk idee maar thuis komt het er niet van of geen zin om een hoop aan te schaffen en eigenlijk niet goed weten hoe te beginnen. of wil je een ontspannen avondje van huis zijn en lekker bezig zijn met je handen en je creativiteit...... kom dan zeker eens langs.

 

  

 

 

 

 

 

 

Atelier  Kreactief  staat 'open' voor jouw ideeën!

 


 

Natuurlijk hebben wij ook genoeg ideeën en voorbeelden in het

 

  atelier om te komen ontdekken.......

 

 

Denk aan een OER Hollands stelletje schilderen,  

 

 

  jurkje kleien, tulpenvaasje decoreren en nog veel meer te ontdekken!

 

 

Mixed Media Schilderen    

 

 

 

 

Veel mensen zeggen dat ze niet creatief, zijn maar iedereen kan genieten van lekker met je handen bezig te zijn en niet zo met je hoofd. Of je je nu wil uiten met verf, bijv. felle kleuren of een bepaalde stijl wilt experimenten of misschien wel een persoonlijk cadeautje wil maken voor iemand, denk aan een kraamkado, dan kun je naar aanleiding van een geboortekaartje soms al de meest leuke schaaltjes schilderen of geboorte bordje maken.

Misschien vind je het lekker om je handen eens vies te maken en aan de gaan te gaan met klei of textielverharder te beeldhouden.

 

 COW VAN JOUW :)

Koe-bakje schilderen, om dan gevuld met iets lekkers als aardigheidje weg te geven.

Het sfeervolle atelier is een ideale plek om een ontspannen avondje uit te creeën.

Kom spontaan eens langs vanaf 18:30 tot 19:00 is er mogelijkheid om aan te schuiven bij een activiteit. Heb je al een beetje een idee wat je zou willen doen maak je voorkeur dan kenbaar, altijd handig om het e.e.a. klaar te kunnen zetten.

 

Hoe gaat het in zijn werk:

Klein bakje of beeldje of klein canvas is in 1 avond te doen. Met kleien kun je ook een heel eind komen. (Klei moet wel drogen voordat het te beschilderen is. )

groter canvas doek zoals bijvoorbeeld Mixed Media gebruik je ook best wat lijm of structuur pasta en dan is meerder avonden 2 -3 ook zeker prettig zodat het in het opbouwen van het schilderij ook wat droog periodes zitten.

 

Je kunt zelf weten wat je wilt doen op deze avonden en wanneer en hoe vaak je wilt komen.

Kosten per avond zijn €15,-  p.p. inclusief materialen* en benodigde gereedschapen. Natuurlijk is er koffie en thee met lekkers aanwezig om er een gezellig ontspannenen avondje van te maken.

Ben je erg enthousiast kan kan je ook een stippenkaart kopen, dan betaal je voor 6 avonden en je mag er 7 komen!

 

 

 

*inclusief materialen: houdt in dat het naar redelijkheid wordt gebruikt. Je maakt een klei beeldje van ca 15cm als je er 1 avond aan wilt werken. Of begint op een klein canvas als je het de zelfde avond mee wilt nemen. Als je schaaltjes gaat schilderen bijvoorbeeld 2, of je neemt zelf een set van 4 schaaltjes mee dan betaal je het bedrag voor gebruiken van de materialen, je gebruikt meer verf of 4 schaaljte dan 2 en het gebruik van de penselen,  de koffie en thee met lekkers neem je natuurlijk ook niet van thuis mee ;)

 

Daarom...... als je een leuke bezigheid zoekt voor een aantal weken (hoeft niet aangesloten te zijn kan ook om de week) neemt dan een strippenkaart en geef je creativiteit wat ruimte en ontdek/ervaar het plezier van met je handen bezig zijn.

 

Tot ziens op dinsdagavond!

 

p.s. helemaal zin gekregen maar dinsdagavond komt je niet uit.....we willen op vrijdagochtend

'vrij schilder Atelier' beginnen.

Er is dan ook altijd iemand (extra) aanwezig met ruime ervaring in verschillende teken-/schildertechnieken, waardoor er altijd hulp is om je opweg of verder te helpen. Maar wie weet komt het vanzelf uit het penseel tevoorschijn ;) Elke schilder heeft inspiratie nodig dus je kunt ook gerust iets meenemen wat je zou willen naschilderen, een vakantiefoto of een mooi plaatje van een natuur landschap, ansichtkaart van een mooi oud pandje of straatje. Laat vrijblijvend weten als je interresse hebt in het 'vrij schilder Atelier'

 

 

 

 

 

Het oer Hollandse Boerenstelletje  in elke combinatie mogelijk.

Leuk om te schilderen als persoonlijk kado, voor een huwelijk of jubileum of welk happy koppel dan ook!

 

Mozaïekcursus

2017

is er weer elke dinsdagavond  18:45 - 21:15 Mozaïekcursus

 


 

Een schitterend kleurrijk resultaat van een serie mozïekavonden.

(17 maart 2015)

Meer resultaten zien!


 Het is leuk voor iedereen, creatief of niet, het is haalbaar voor jong & oud.

 

 Wil jij ook eens een uniek tafeltje mozaïeken, mooie schalen voor in de tuin. een groot dienblad of een spiegellijst. Meld je aan door een mailtje te sturen, je mag ook een afspraak maken om een keer te komen kijken.

  

Het is wel verstandig om je van te voren aan te melden, het kan voorkomen dat we in de vakantie periode bij geen aanmeldingen een avond overslaan. 


Kreactief Creatieve Kunstzinnige Workshops & uitjes
creatieve workshops vanaf 2 personen, 7 dagen per week